BEDANKT! 

Bij deze kondig ik aan dat ik stop met de praktijk in december a.s.
Ik wil bij deze dan ook alle clientèle bedanken voor uw jarenlange vertrouwen.

Met vriendelijke groet,
Jan Visscher

 

Sinds 1984 is Tandprothetische Praktijk Jan Visscher gevestigd aan de Multatulistraat 24 in Hoogezand Sappemeer en specialist in het aanmeten van kunst- en klikgebitten. Door mijn 50-jarige ervaring in de tandtechniek en tandprothetiek, weet ik waar de knelpunten zitten in uw te lang gedragen prothese! Ik heb, als gediplomeerd tandprotheticus, contracten met de meeste zorgverzekeraars in Nederland en biedt u (in tegenstelling tot andere aanbieders) één jaar garantie op uw nieuwe kunstgebit en/of implantaat.

Om de kwaliteit van de behandelingen als een prothese en reparaties te waarborgen en hoog te houden is de praktijk tevens aangesloten en gecertificeerd bij onderstaande organisaties en stichtingen. Kom eens vrijblijvend langs of bel voor een afspraak voor een kunstgebit, implantaat of rebasing zodat ik in alle rust met u de verschillende mogelijkheden kan doornemen. Neem u zorgpas mee en ik vertel u wat uw eigen bijdrage wel of niet kan zijn! 

En…Joe kenn gewoon Grunnegs proaten heur! Moi…Grout’n! Jan Visscher 

 


 

Wij handelen naar de richtlijnen die worden gegeven door het RIVM. Heeft u verkoudheidsklachten of erger dan vragen wij u telefonisch contact op te nemen met de praktijk en uw afspraak te verplaatsen.

Wij hanteren de volgende maatregelen;

  • Wij verzoeken u om een paar minuten voor aanvang van uw afspraak (niet eerder) aanwezig te zijn in verband met de nieuwe maatregelen.
  • U mag met maximaal 2 personen (dit in overleg) de praktijk betreden.
  • Als u de praktijk binnenkomt verzoeken wij u eerst om uw handen te desinfecteren, daarna kunt u plaatsnemen in de wachtkamer, probeert u voor de rest niets aan te raken.
  • Het toilet is alleen beschikbaar voor hoge nood.
  • Wij verzoeken u na de behandeling een afspraak aan de balie te maken houdende aan de 1,5 meter afstand en daarna de praktijk direct te verlaten.

Bedankt voor uw medewerking!

 

De mondzorgkoepels ANT, KNMT, NVM en ONT hebben de krachten gebundeld rondom het coronavirus. Er is zonodig dagelijks onderling contact, minstens wekelijks overleg en de informatievoorziening wordt op elkaar afgestemd. De KNMT vertegenwoordigt de mondzorg bij landelijke spoedoverleggen bij het ministerie en zorgt voor centrale informatievoorziening via deze pagina www.knmt.nl/corona.

Het is op dit moment van het grootste belang om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken en daarmee de verspreiding van het virus af te remmen.Wij zijn op werkdagen aanwezig van:

maandag 9.00 uur-11.30 uur / 13.30- 16.00 uur
dinsdag 9.00 uur-11.30 uur / 13.30- 16.00 uur
woensdag 9.00 uur-11.30 uur / 13.30- 16.00 uur
donderdag gesloten
vrijdag gesloten

(uitgezonderd feestdagen)