Sinds 1984 is Tandprothetische Praktijk Jan Visscher gevestigd aan de Multatulistraat 24 in Hoogezand-Sappemeer en specialist in het aanmeten van kunst- en klikgebitten. Door mijn 47-jarige ervaring in de tandtechniek en tandprothetiek, weet ik waar de knelpunten zitten in uw te lang gedragen prothese! Ik heb, als gediplomeerd tandprotheticus, contracten met de meeste zorgverzekeraars in Nederland en biedt u (in tegenstelling tot andere aanbieders) één jaar garantie op mijn product.

Na 47 jaar ervaring is het voor Jan (U kan hem gewoon zo aanspreken..en laifst op zien Grunnigs!) nog steeds zaak om door middel van de juiste cursussen bij te blijven, de laatste was van de Nederlands icoon op prothesegebied Prof. Dr.Rien van Waas, verbonden aan de ACTA. Dit was een 8 daagse cursus over alle facetten van de volledige prothese. Dus scherp blijven in deze zorgverlening is een must om de prothesedrager optimaal te kunnen bedienen en gezien de opgebouwde naamsbekendheid is Tandprothetische Praktijk Jan Visscher een vertrouwd adres in de Gemeente en zijn achterland.

Om er af en toe even uit te zijn schildert hij en zoekt, samen met z’n vriendin, naar vuistbijlen en andere Steentijd-gerelateerde werktuigen en is ook op dat gebied een insider. Hij hoopt U nog in lengte van jaren (in 2013 hoopt hij 45 jaar in het vak te zitten!) te kunnen voorzien van een nieuwe prothese (reparatie of rebasing). Het werk is nog veel te leuk, en vooral de persoonlijke contacten met de patiënten.

Moi, Jan Visscher

 

SONY DSC

 

Curriculum Vitae
Mijn kennis van de tandprothetiek heb ik opgedaan via onderstaande opleidingen en werkervaring.

Opleidingen

1973
Diploma Tandtechniek, Instituut voor Tandtechniek, Utrecht (IVT)

1990
Diploma Tandprotheticus, SNTI Amersfoort (thans HBO-opleiding Hogeschool van Utrecht) Lidnr. 223

1990-heden
Diverse trainingen en cursussen op het gebied van Tandprothetiek (o.a. ‘van kunstgebit naar klikgebit’ via ACTA)

Werkervaring

1968-1974
Tandtechnisch laboratorium Max Reneman, Groningen en Utrecht

1972
Dienstplicht Tandheelkundige Dienst (speciale diensten tandtechniek) Koninklijke Marine, Den Helder

1975-1977
Tandtechnisch laboratorium Dijkhuis, Winschoten

1977-1984
Tandtechnisch laboratorium Sporrel, Oosterwolde

1984-heden
Zelfstandig ondernemer als Tandprotheticus in Hoogezand-Sappemeer